ویزا مکزیک

یکی از زیباترین و منحصر بفردترین کشورهای قاره آمریکا،کشور مکزیک است که هر ساله گردشگران زیادی را به سمت خود جذب میکند.این کشور دارای جاذبه های توریستی فراوانی است و همچنین دارای موقعیت های تجاری فراوان میباشد.اما باید بدانید که قبل از برنامه ریزی برای سفر به این کشور،باید نسبت به اخذ ویزای مکزیک اقدام کنید.


انواع ویزای مکزیک


مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی مکزیک

  1. رزرواسیون هتل در مکزیک
  2. ارائه اسناد مالکیت متقاضی
  3. اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  4. اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  5. رزرو بلیط رفت و برگشت به مکزیک
  6. اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
  7. عکس ۳*۴ با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  8. پرداخت تمام هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی مکزیک
  9. تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تاییدیه و مهر بانک
  10. توجه فرمایید حضور شخص متقاضی برای انجام امور مربوط به مصاحبه الزامی می باشد.
  11. تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود.
  12. ویزای مکزیک حدودا ۲۰ روز کاری طول می کشد تا پس از بررسی های انجام گرفته تایید و صادر گردد.
  13. اگر متاهل هستید نیز می بایست تمامی مدارک همسر و فرزندان خود را نیز به سفارت مربوطه ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی مکزیک

  1. مدارک تحصیلی
  2. گواهی عدم سوء پیشینه
  3. اصل کارت ملی و شناسنامه
  4. ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  5. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  6. مدراک تایید سلامت جسمی، روحی و روانی
  7. پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه
  8. عکس ۳*۴ با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  9. نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور مکزیک

ویزای ترانزیت مکزیک

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در کشور مکزیک اقامت خواهند داشت و پس از اتمام مدت زمان تعیین شده می بایست خاک کشور مکزیک را ترک نمایند.متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزای کار مکزیک و تجاری مکزیک

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند و یا دارای تجربهای مخصوص در یک زمینه کاری هستند و قصد فعالیت در کشور مکزیک هستند صادر می گردد.

متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در مکزیک پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به خاک کشور مکزیک دنبال شغل مد نظر بود.پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار در مکزیک بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و تجاری مکزیک

  1. بیمه مسافرتی
  2. شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  3. گواهی عدم سوء پیشینه از کشور مادری خود.
  4. پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار ۶ ماه.
  5. دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید.
  6. در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است.
  7. عکس رنگی ۳*۴ که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش.
  8. فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود.

    نکاتی در مورد ویزای مکزیک که باید بدانید!

    در صورتی که متقاضی ویزای معتبر یا اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، کانادا، بریتانیا، ژاپن و کشورهای حوزه شینگن را داشته باشد، برای سفرهای توریستی، کاری و ترانزیتی نیازی به درخواست ویزای مکزیک ندارد.

    در این موارد، به هنگام ورود به مکزیک، مامور مهاجرت مدارک زیر را از مسافر مطالبه می‌کند:


جهت کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن زمان مشاوره حضوری با شماره تماس   ۲۲۵۷۵۰۳۰  تماس بگیرید.