ویزا اندونزی

کشور اندونزی که به مجمع الجزایر معروف است، دارای جاذبه های گردشگری وسوسه انگیزی می باشد.از آنجایی که این کشور در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پر باران ترین مناطق گردشگری جهان واقع شده است از آب و هوای دلپذیری بهره می برد، به همین دلیل سالانه گردشگران زیادی به سمت جزایر این کشور سفر می کنند. کشور اندونزی هم مانند دیگر کشورهای جهان برای ورود به خاکش باید ویزا داشته باشید.

چند سالی است که ویزای فرودگاهی اندونزی برای ایرانیان صادر نمی‌گردد و از همین رو اگر بخواهید به اندونزی سفر کنید نیاز به ویزا اندونزی دارید.


انواع ویزای اندونزی از نظر نوع صدور

کشور اندونزی همانند اکثر کشورهای جهان دارای دو نوع ویزا از نظر نوع صدور می‌باشد.
1- ویزای فرودگاهی: ویزای فرودگاهی اندونزی در بدو ورود مسافر به یکی از فرودگاه‌های کشور اندونزی به صورت مهر برای مسافر برروی پاسپورتش درج خواهد شد. 
2- ویزای معمولی: ویزای بالی برای بعضی کشورها از جمله ایران به صورت فرودگاهی صادر نمی‌شود و مسافرانی که می‌خواهند به اندونزی سفر کنند باید از قبل و از طریق سفارت نسبت به اخذ ویزا اقدام نمایند.


مدارک مورد نیاز برای ویزا

۱- تکمیل فرم درخواست

۲- شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳- گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴- دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵- نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).

۶- بلیط هواپیما و تائیدیه رزرو هتل

۷- برای دریافت ویزای کاری

۸- برای دریافت ویزای تجاری

۹- برای دریافت ویزای ویزای تحصیلی

۱۰- دیگر افرادی که شاغل نیستند:


جهت کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن زمان مشاوره حضوری با شماره تماس   ۲۲۵۷۵۰۳۰  تماس بگیرید.