ویزا آذربایجان

کشور آذربایجان و به ویژه شهر باکو از جمله مقصدهای مورد علاقه شهروندان ایرانی برای گذران تعطیلات است و طبق قانون کلیه گردشگران باید پیش از سفر برای دریافت روادید از طریق سفارت یا کنسولگری‌های این کشور اقدام کنند.

باکو پایتخت جمهوری آذربایجان و پرجمعیت‌ترین شهر منطقه قفقاز محسوب می‌شود که در سواحل بی‌نظیر دریای خزر واقع شده است. موقعیت تاریخی، جغرافیایی و جاهای دیدنی باکو باعث شده‌اند تا این شهر به مقصد جالبی برای شهروندان ایرانی تبدیل شود و از اینرو، تورهای باکو از محبوبیت خاصی برخورار باشند.

اگر شما نیز قصد سفر به باکو را دارید، در کجارو می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تورهای باکو را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده‌ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

در این رابطه، سالانه تعداد بسیاری از شهروندان ایرانی به ویژه در ایام تعطیلات برای سفر به کشور آذربایجان به صورت شخصی (مراجعه حضوری یا آنلاین) یا از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزا می‌کنند. البته این درخواست‌ها محدود به ویزای توریستی نبوده و تعدادی نیز مربوط به ویزای تجاری، ترانزیت و... است.


انواع ویزای آذربایجان و مدت صدور آن‌ها

برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند دو نوع ویزا صادر می‌شود. شرایط صدور هر یک از آن‌‌ها از ویزاها به شرح ذیل است؛

ویزای عادی

مدت اعتبار این نوع ویزا برای یک بار ورود و خروج ۹۰ روز از تاریخ صدور است. چنانچه هدف اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت از سفر به جمهوری آذربایجان یکی از موارد زیر باشد، ویزا از نوع عادی برای آنان صادر خواهد شد:

البته ویزای عادی صرف نظر از نوع آن به به دو صورت صادر می‌شود:

ویزای یکبار ورود: صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می‌توانند به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

ویزای کثیرالورود: مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا دو سال است. صاحبان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

نکته: مدت اقامتی که در ویزا درج شده تنها در طول دوره اعتبار ویزا قابل استفاده است و چنانچه در این دوره استفاده‌ای از آن نشود، ویزا از درجه اعتبار ساقط می‌شود. همچنین، این ویزا را می‌توان به شکل لیبل (مراجعه حضوری به سفارت) یا آنلاین دریافت کرد. برای افرادی که در چارچوب مأموریت‌های رسمی دولتی به جمهوری آذربایجان سفر می‌کنند، ویزای ورود دیپلماتیک و یا خدمت صادر می‌شود.


مدارک لازم برای اخذ ویزای آذربایجان

۱) فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی

۲) اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد).

۳) دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید

۴) کپی گواهی بیمه پزشکی (در صورتی که طرف دعوت‌‌کننده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد)

۵) فیش واریزی هزینه صدور ویزا

۶) فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی،‌ نیازی به ارائه این مدارک وجود ندارد).

۷) صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از ۱۸ سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.


جهت کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن زمان مشاوره حضوری با شماره تماس   ۲۲۵۷۵۰۳۰  تماس بگیرید.